Camping de Vliert: ruime plaatsen, schitterend sanitair, puur genieten! Genieten in de Kromme Rijn streek
Tel: 06-41518581 mail@campingdevliert.nl

Accommodatie

 

Kampeerplaatsen

Wij bieden 34 mooie plaatsen aan. De plaatsen zijn ruim opgezet (12 meter). Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en riolering. En de meeste hebben een grind ondergrond voor caravan / tent / camper. Op deze manier blijft alles netjes en schoon.
Verder is er een mooi uitzicht over het land aan de achterzijde van de camping. De auto komt te staan op een aparte pakeerplaats. Honden / katten zijn welkom mits aangelijnd. Komt u met een camper? U staat niet apart, maar gezellig tussen alle andere kampeerders. Nieuw: comfort kampeerplaatsen met privé sanitair unit. Lees meer informatie

Klik hier om meer foto's te bekijken van de kampeerplaatsen

Ruime plaatsen, alle voorzien van elektra en riolering.

Sanitaire ruimte

Wij beschikken over een mooie moderne sanitaire ruimte, voorzien van vloerverwarming. Zowel aan de heren en dames kant zijn er drie toiletten, en vier wastafels. Verder zijn er 2 douches aan de dames kant en 3 aan de heren zijde. Heerlijk warm en met een druk knop te bedienen. Ook is er een aparte ruimte waar men de vaat kan wassen. In de toiletruimte is gratis toiletpapier beschikbaar.

Klik hier om meer foto's te bekijken van de sanitaire ruimte

Schitterend sanitair, elke dag schoon en voorzien van vloerverwarming.

Nieuw: comfort kampeerplaatsen met privé sanitair unit!

Ontdek het kamperen met een badkamer naast je caravan of tent. Traditioneel kamperen met een luxe twist! De privé sanitair unit is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel. Nooit meer ver lopen en altijd alleen voor u beschikbaar!
Hiernaast ziet u een doorsnede van de unit. Voor slechts 8 euro extra per nacht zoeken wij voor u een mooie plaats met privé sanitair.

Klik hier om meer foto's te bekijken van de kampeerplaatsen

Even heerlijk ontspannen. Tv kijken of rustig de krant lezen.

Ontspanningsruimte

Wanneer u even rustig een krantje wil lezen of tv kijken, kan dit in onze recreatiezaal.
Ook liggen hier diverse folders met bezienswaardigheden uit de omgeving.
De ruimte is prachtig ingericht en straalt het landelijke karakter uit. Neem uw laptop of tablet mee tijdens uw verblijf, want het is mogelijk om in deze ruimte gratis gebruik te maken van draadloos internet. Een ideale plek bij slecht, maar uiteraard ook bij goed weer. Daarnaast hebben een aparte ruimte met pooltafel, voetbaltafel en een tafeltennistafel.

Klik hier om meer foto's te bekijken van de ontspanningsruimte

Even heerlijk ontspannen. Tv kijken of rustig de krant lezen.

Verhuur tourcaravan

Het is ook mogelijk om bij ons een tourcaravan te huren (2 nieuwe modellen aangeschaft in 2016). Wij hebben er meerdere tot onze beschikking, dus ook perfect als u met een grotere groep wilt kamperen. We zoeken voor u mooie plekken uit om bij elkaar te staan. Ideaal voor een korte of langere periode! De carvans zijn compleet ingericht. Het enige wat u mee hoeft te nemen is eigen bedden- / linnengoed, plus dekbedden / dekens en kussens.
Hiernaast is één van de 'oudere' caravans te zien. U huurt een tourcarvan voor slechts €15,-! En wij zetten hem op elke gewenste plek voor u neer.

Klik hier om meer foto's te bekijken van de tourcaravans

Diverse tourcaravans te huur

Wilt u echt uniek overnachten?!

Maak het overnachten in de Kromme Rijnstreek nog aangenamer, overnacht in een luxe pipowagen. Van alle gemakken voorzien. Slaap in een heerlijke bedstee en geniet 's morgens van een uitgebreid ontbijt op je eigen veranda. Lig lekker onderuit op de bank met een goed boek. Ideaal voor een weekendje weg of een hele week genieten!


Klik hier voor meer informatie over onze pipowagen

Diverse tourcaravans te huur

Dierenweide

Wij hebben een aantal schapen lopen. Vanaf de camping kijkt u op het weiland waar de schapen grazen.
Ook hebben wij een aantal geiten. Het zijn vrij tamme dieren die van aandacht houden, dus zeer leuk om te bekijken met kleine kinderen. Op het achterste veld staan verder enkele speeltoestellen die voor veel vermaak zorgen.

Klik hier om meer foto's te bekijken van de dierenweide en speeltoestellen

Enkele schapen en geiten staan in de dierenweide.

Verkoop streekproducten

Op onze camping verkopen wij allerlei producten uit de streek. Zoals appels, peren eieren en aardappels. En in het seizoen ook pruimen, aardbeien en kersen. Daarnaast verkopen wij ook eigengemaakte jam en fruitsappen. Allemaal puur uit de Kromme Rijnstreek!
Als één van de weinige in Nederland vind de verkoop plaats via een fruit-automaat.
De bediending is eenvoudig en kinderen vinden het geweldig!

Klik hier om meer foto's te bekijken van de streekproducten

Diverse streekproducten te koop, o.a. appels en eieren.

Overdekte fietsenstalling

Uw fietsen kunnen heerlijk droog staan in onze overdekte fietsenstalling. Er zijn diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen. Geheel gratis kunt u deze opladen. Niet de ruimte om uw eigen fietsen mee te nemen? Geen probleem, wij verhuren diverse fietsen. Geniet op de fiets van alles om u heen!

Enthousiast geworden? Klik hier om direct te reserveren

Diverse streekproducten te koop, o.a. appels en eieren.