Geniet van de schitterende omgeving! Genieten in de Kromme Rijn streek
Tel: 06-41518581 mail@campingdevliert.nl

Omgeving

 

Fiets- en wandelgebied

De camping is gelegen midden in het Kromme Rijn Gebied in de provincie Utrecht. Het is een fiets- en wandelgebied bij uitstek. Speciale wandelroutes lopen van Utrecht naar Wijk bij Duurstede via Odijk. Houten kan ook heel goed te voet verkend worden. Ook tussen Wijk bij Duurstede en Bunnik lopen diverse fiets- en wandelroutes, die u langs alle mooie plekjes in dit bijzondere gebied voeren. Onderweg zijn er allerlei mogelijkheden om even lekker uit te rusten en te genieten van alles om u heen.
Een perfect fiets- en wandelgebied.

Kanoën

Naast lekker wandelen en fietsen kunt u de Kromme Rijn en Lek ook vanaf het water verkennen. Spannende kanotochten, of rustig ronddobberen in een roeibootje. Een absolute tip is om de tocht te onderbreken voor een uitgebreide picknick tussen de fruitbomen. Het kan allemaal!
Lekker kanovaren op de Kromme Rijn.

Forten

In de gemeente Bunnik ligt het grootste fort van de Hollandse Waterlinie; fort Rhijnauwen. Het indrukwekkende fort ligt in een waardevol natuurgebied en is in de zomermaanden geopend voor publiek. In de overige maanden kunt u altijd terecht voor een heerlijk kopje thee in het theehuis op Landgoed Rhijnauwen. Daarnaast is Fort Vechten ook zeer de moeite waard om te bezoeken.
Ontdek indrukwekkende forten.

Winkelen in Houten of de stad Utrecht

Bij slecht weer is er ook volop vermaakt te vinden in onze streek. Zo is Houten erg dichtbij (slechts op 10 minuten fietsen) en zijn er veel winkels te vinden. Ook zit u dichtbij de stad Utrecht (vanaf Houten 10 minuten met trein) waar u gerust een dag kunt vertoeven.
Door deze centrale ligging is onze camping ook perfect voor het zakelijke toerisme.
Heerlijk winkelen in Houten of Utrecht.

Speelbos

Dichtbij de camping, op slechts 700 meter afstand, is een nieuw bos aangelegd. Een perfect bos om uren te wandelen en de hond uit te laten. In dit bos bevindt zich ook een speelbos voor de kinderen. Lekker klimmen en klauteren, dammetjes maken in het water of schommelen aan een boomschommel. Ideaal vermaak!
Lekker spelen in het speelbos

Diverse restaurants in de buurt

In de omgeving van de camping zijn er diverse restaurantjes waar u heerlijk kunt eten. Denk bijvoorbeeld eens aan restaurant Vroeg in Bunnik of eetcafé de Kleine Geer in Houten. Maar ook 't Wapen van Bunnik is een absolute aanrader! Kom kamperen en ervaar het zelf!
Lekker spelen in het speelbos