Camping de Vliert: ruime plaatsen, schitterend sanitair, puur genieten! Genieten in de Kromme Rijn streek
Tel: 06-41518581 mail@campingdevliert.nl

Verhuur

 

Verhuur tourcaravan

Het is ook mogelijk om bij ons een tourcaravan te huren (2 nieuwe modellen aangeschaft in 2016). Wij hebben er meerdere tot onze beschikking, dus ook perfect als u met een grotere groep wilt kamperen. We zoeken voor u mooie plekken uit om bij elkaar te staan. Ideaal voor een korte of langere periode! De carvans zijn compleet ingericht. Het enige wat u mee hoeft te nemen is eigen bedden- / linnengoed, plus dekbedden / dekens en kussens.
Hiernaast is één van de 'oudere' caravans te zien. U huurt een tourcarvan voor slechts €15,-! En wij zetten hem op elke gewenste plek voor u neer.

Klik hier voor meer details over de prijzen

Bekijk hier alle foto's van de tourcaravans


Diverse tourcaravans te huur

Overnachten in een pipowagen

Maak het overnachten in de Kromme Rijnstreek nog aangenamer, overnacht in een luxe pipowagen. Van alle gemakken voorzien. Slaap in een heerlijke bedstee en geniet 's morgens van een uitgebreid ontbijt op je eigen veranda. Lig lekker onderuit op de bank met een goed boek. Ideaal voor een weekendje weg of een hele week genieten!


Klik hier voor meer informatie over onze pipowagen

Diverse tourcaravans te huur

Appartement

Bent u geen kampeerder, maar wilt u toch genieten van al het moois wat onze streek te bieden heeft? Wellicht is overnachten in ons studio appartement wel wat voor u! Het is een zolder appartement gelegen boven de sanitaire- en ontspanningsruimte.
Ideaal voor gezinnen of vriendengroepen!

Klik hier om voor meer informatie over ons appartement

Enkele schapen en geiten staan in de dierenweide.

Huur een moderne buscamper

Avontuurlijk erop uit?! Huur een moderne buscamper! Deze compacte Fiat camper is gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor een heerlijke vakantie in Europa. Maar ook uitermate geschikt voor een kort verblijf in ons eigen land. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over de buscamper

Diverse streekproducten te koop, o.a. appels en eieren.