Update in verband met Corona

Update 06 mei 2020
Op Camping de Vliert volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We volgen de adviezen vanuit de overheid op en houden ons aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd. We doen er alles aan om onze gasten en onze collega’s een veilige omgeving te bieden.

De overheid heeft aangekondigd dat het algemene sanitairgebouw tot 01 juli gesloten moet blijven. Dit heeft tot gevolg dat wij ook onze pipowagen en huurcaravan(s) tot die tijd uit de verhuur halen. En is onze gemeenschappelijke ruimte gesloten.

Toch is kamperen op Camping de Vliert nu ook al mogelijk, maar vooralsnog wel in een afgeslankte vorm.

Wat is WEL mogelijk

- Uitsluitend kampeerders die geheel zelfvoorzienend zijn (eigen toilet en wasgelegenheid in de caravan / camper) zijn welkom. Bekijk de beschikbaarheid
- Of boek een van onze comfort kampeerplaatsen met privé sanitair. Bekijk de beschikbaarheid
- Watertappunten zijn bereikbaar.
- Lozen chemisch toilet is mogelijk.

Welke verdere maatregelen nemen wij of vragen wij?

- Op het gebied van hygiëne
Naast de uitgebreide handen wassen instructie voor zowel personeel als onze gasten, worden er extra schoonmaakrondes ingelast. De locatie rondom het depot van het chemisch toilet wordt regelmatig extra schoongemaakt.

Personeel dat gezondheidsklachten vertoond wordt naar huis gestuurd en collega’s met zieke gezinsleden komen niet werken. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten om dit ook te doen.

- Contact met onze collega’s / mede kampeerders
Contact met de receptie willen we tot een minimum beperken. Daarom gaat de receptie op slot. Heb je een vraag, dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken.

We vragen jou om de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht te nemen als je een vraag hebt voor onze collega’s op het terrein of wanneer je contact zoek met één van de mede kampeerders. Op deze manier houden we ons aan de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM.

- Betalingen
Aangezien wij de receptie sluiten zullen betalingen middels bankoverboekingen worden gedaan. Wij zullen dit in de reserveringsbevestiging aangeven.

Annuleren en omboeken

Zoals eerder gezegd blijven wij de ontwikkelingen rondom het Corona virus nauwgezet volgen. Mogelijk dat wij later dit jaar wel onder normale omstandigheden open kunnen gaan. We hopen dat we uiteindelijk straks toch een prachtige kampeerzomer/najaar samen met jullie tegemoet gaan.

Wat betekent dit concreet?

Aankomst 03 april tot 01 juli 2020:
- Uitsluitend kampeerders die GEHEEL zelfvoorzienend zijn kunnen komen kamperen.
Let op: het sanitair gebouw is gesloten / uitsluitend kamperen met privé sanitair of geheel zelfvoorzienend in de camper/caravan is mogelijk.
- Iedere gast is persoonlijk geïnformeerd. Je kunt kosteloos omboeken (of annuleren) naar later in het seizoen (aankomst wordt dan na 01 juli)

Aankomsten na 01 juli 2020:
- Op basis van de huidige informatie kun je na 01 juli bij ons komen kamperen. Wij volgen hierin uiteraard wel nauwlettend de ontwikkelingen en de adviezen van de overheid.

Wat hebben wij nodig bij een omboeking:
Stuur een email naar mail@campingdevliert.nl, met daarin het reserveringsnummer en je voorkeur voor een nieuwe datum, dan kijken wij naar de mogelijkheden en nemen we contact met je op.