Appartement

Volledig gemeubileerd studio appartement
Image

Studio appartement

Tijdelijke overbrugging nodig? Ons studio appartement is volledig gemeubileerd en voorzien van eigen keuken. Een zolder appartement met veel lichtinval, gelegen boven de sanitaire- en ontspanningsruimte.

De accommodatie bestaat uit twee kamers: een woonkamer met open keuken en een slaapkamer. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Aan de ene kant van de zolder bevinden zich 1x tweepersoonsbed en 2x éénpersoonsbed. Hier bevindt zich ook een kleine wastafel. Het appartement is volledig gemeubileerd en is voorzien van internet en een televisie aansluiting.

Image

Van alle gemakken voorzien

De inpandige keuken is gloednieuw en voorzien van alle gemakken (vaatwasser, oven, inductiekookplaat en koelkast/vriezer). De complete keuken inventaris is aanwezig.

Via de trapopgang is een rechtstreekse doorgang naar het centrale sanitair gebouw. Daar zijn douches en wc’s aanwezig. Verder zijn een wasmachine en droger aanwezig in het gebouw, waar tegen betaling (per wasbeurt) gebruik van kan worden gemaakt. In het gehele appartement is wifi bereik.

Het appartement is in overleg te reserveren voor enkele weken. Neem contact op met ons om te informeren naar de prijzen, mogelijkheden en beschikbaarheid.